Příměšťák v Pohybu - podzim

Program

Podzimní edice Příměšťáku v pohybu je kratší, ale o to nabitější verze letního příměšťáku s delším programem až do 17h! Děti se mohou opět těšit na netradiční pohybové hry, speciální atrakce, výlet a výpravu do lesa se stopovačkou a bojovkou. Navíc je v plánu přespávačka, kterou si zpříjemníme promítáním filmu, pizzou a pro odvážnější i bobříkem odvahy.

Tradiční sporty

fotbal

vybíjená

florbal

basketbal

Netradiční sporty

tee-ball

frisbee

kanjam

famrfrpál

Speciální atrakce

nerf

lukostřelba

spikeball

skákací boty

Místa Konání

Zázemí tábora: ZŠ Mýto

Předávání a vyzvedávání dětí: hlavní vchod do ZŠ(7:00 – 8:00 a 16:00 – 17:00)

Přespávačka: sraz u vchodu do ZŠ v pátek 27.10. v 19:00, vyzvedávání v sobotu 28.10. od 8:00 – 9:00.

Kapacita turnusů: 25 dětí

Výlety: Jumparéna Plzeň, bojovka a stopovačka v lese

Cena 5ti denního tábora obsahuje:

Přihláška

Zázemí tábora: ZŠ Město Touškov

Předávání a vyzvedávání dětí: vchod do velké haly ZŠ Město Touškov (7:00 – 8:00 a 16:00 – 17:00)

Přespávačka: sraz u vchodu do malé tělocvičny v pátek 27.10. v 19:00, vyzvedávání v sobotu 28.10. od 8:00 – 9:00.

Kapacita turnusů: 30 dětí

Výlety: Jumparéna Plzeň, bojovka a stopovačka v lese

Cena 5ti denního tábora obsahuje:

Přihláška

Často kladené otázky

Přihlásit se můžete přímo zde na webových stránkách. Na uvedený email Vám následně přijde potvrzení o přijetí přihlášky

V případě že již nejsou volná místa, Vám přijde oznámení v potvrzovacím emailu s tím, že jste umístěni pod čarou. V případě odhlášení jiných účastníků Vás informujeme o možnosti potvrzení přihlášení.

Při nástupu na tábor je zapotřebí odevzdat podepsané potvrzení o bezinfekčnosti, prohlášení o vyzvedávání dítěte a kopii kartičky pojištěnce. Potřebné dokumenty naleznete v podsekci Dokumenty, nebo jsou připraveny předtištěné přímo na místě předávání dětí.

Předávání dětí a vyzvedávání dětí probíhá vždy na určeném místě ráno mezi 7:00 – 8:00 a odpoledne mezi 16:00 – 17:00. Je možno domluvit se i individuálně po předchozí domluvě.

Ano umístění do družstva s kamarádem nebo sourozencem je možné. Stačí požadavek napsat do přihlášky v odstavci: Jiná sdělení.

S sebou je potřeba mít: sportovní oblečení a boty (do tělocvičny i na ven), vhodné oblečení na ven dle počasí,  flašku na pití, batoh, opalovací krém, v den výlety na koupaliště plavky a ručník.

V pátek bude probíhat vyzvedávání dětí klasicky po skončení programu od 16:00 – 17:00 a poté se opět sejdeme v 19:00. Sebou si děti vezmou spacák nebo přikrývku, polštář a hygienické potřeby. Dále si mohou přibalit karimatku nebo je možné využít žíněnek a duchen. Vyzvedávání dětí bude poté v sobotu ráno od 08:00 – 9:00.

Veškeré sportovní vybavení je k zapůjčení zdarma, každé dítě si přinese pouze vlastní sportovní oblečení.

Tábor je nutné uhradit do 7 dnů od potvrzení přijetí přihlášky na náš účet č.: 123-9587640277/0100.  Do poznámky pro příjemce je nutné uvést jméno dítěte + místo konání tábora.

Ano, pokud Vaše pojišťovna nebo zaměstnavatel davají příspěvek na dětskou rekreaci, tak Vám po skončení vystavíme na žádost potvrzení o účasti.